HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Gazdasági Versenyhivatal kisfilm- és logópályázata

2011.01.02. 16:30 KSZT


Mi a célunk?

Megmozgatni, aktivizálni a versenyhivatal munkájával, versenyjoggal, kartellekkel közvetlenül nem foglalkozó, ám a "közbeszéd" szintjén azok iránt érdeklődő közönséget. A pályázaton keresztül szeretnénk új, az eddig megszokott hivatalos megközelítésen túlmutató, attól eltérő szempontok szerinti látásmóddal találkozni.

Mit várunk és kitől?

Két kategóriában várjuk a 18. életévüket betöltött professzionális és amatőr alkotók munkáit.

Az I. kategóriában maximum két perces, bármilyen kép- és hanghordozóra rögzített kisfilmet várunk, mely lehet animáció, bábfilm, rajzfilm stb. A kisfilm témája a tiltott versenykorlátozó megállapodások, azaz a kartellek bemutatása az átlagember számára.


A II. kategóriában a Gazdasági Versenyhivatal számára készített
logó-terveket várunk.

A logónak tükröznie a Gazdasági Versenyhivatal alábbi jellemzőit:
függetlenség, Országgyűlés alá rendeltség;
nemzetközileg is elismert magas színvonalú szakmai munka;
a fogyasztók érdekeinek védelme;
korszerű hivatali működés, ügyfélorientált szemlélet.

A logó a hivatal arculatának alapját képezi, az megjelenik a Gazdasági Versenyhivatal hivatalos honlapján túl többek között kiadványain, hivatalos levelezéseiben.

Meddig és milyen formában várjuk a pályaműveket?

A kisfilmeket AVI, MPEG vagy MOV formátumban, a logóterveket egy példányban papíron, színes és fekete-fehér nyomtatott formában, valamint elektronikusan eps, pdf, jpg, tif formátumban DVD-n kérjük eljuttatni a Gazdasági Versenyhivatal 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. szám alatti címére 2011. április 15. 14.00 óráig . A pályázat benyújtásának időpontja a pályázati anyag Gazdasági Versenyhivatalba történő eljuttatásának ideje.

A pályázók a Gazdasági Versenyhivatalról és munkájáról a www.gvh.hu honlapon tájékozódhatnak.

Részletes pályázati kiírás:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr102554493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása