HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Birdband pólótervezős pályázat (mégtöbb infó)

2010.10.10. 18:00 KSZT

NYITÁS: OKTÓBER 18, HÉTFŐ :-)

Közületek már sokan hallottak rólunk. Mi vagyunk a birdband, Magyarország első kreatív közösségi ruházata. Te tervezel nekünk egy pólót, és mi azt kitesszük az oldalra szavazásra. Ha jó pontokat ér el a mintád, akkor legyártjuk, és az oldalon megvásárolhatóvá tesszük. Cserébe te minden eladott általad tervezett póló után ötszáz Forintot kapsz tőlünk, mely egyenlegét az oldalon nyomon követheted. Ez vagyunk mi dióhéjban.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS:

FIGYELEM! Kiállítást szervezünk az elkészített pólókból! A karácsonyig beérkezett tervekből szavazás utján kiválasztott legjobbakat amellett, hogy legyártjuk, és megvásárolhatóvá tesszük, ki is állítjuk őket. Tehát ha jó a mintád, nem csak legyártjuk, de egy szuper kiállítás keretében, az Instantban ki is állítjuk, méghozzá a legbulisabb időszakban, a két ünnep között, ezért a frekventált látogatás garantált. Ennek a kiállításnak pedig szervezünk egy megnyitót, ahova minél több újságírót igyekszünk majd elcsábítani. Ne feledjétek, hogy ezen a kiállításon sokan fogják látni a pólóitokat, és ez plusz vásárlókat hozhat, ami nektek is jó.

18-án hétfőn 4 tervel fog indulni az oldal amik kapásból megvásárolhatóak. Ezt a négy tervet házon belül fogjuk elbírálni. Tehát a jövő péntekig, azaz a 15-ig beérkezett tervek közül 4-et kiválasztunk és automatikusan megvásárolhatóvá tesszük.

FIGYELEM! Ennek a határideje péntek, éjfél.  
Én azt mondom, kezdjük el építeni saját közösségünket!


VÁRJUK A TERVEKET!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

A levélben találsz egy csatolmányt, ezek a sablonok. Erre szeretnénk, ha a tervedet rámásolnád. Továbbá az önálló mintára is szükségünk van, méghozzá 1/1 es arányban, tehát akkorában amekkorában te elképzelted a mintád, és legyen 300 dpi felbontású, tehát nyomdakész állapotú. A fileok lehetnek bármilyen grafius formátumok, amit előnyben részesítünk az a jpeg, és a psd, pdf.

Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolunk.

a weboldal címe: www.birdband.hu
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr42359454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása