HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Balázs Béla Stúdió Kiállítás a Műcsarnokban!

2010.01.08. 23:21 KSZT

A film iránt érdeklődőknek a figyelmébe ajánlom a Műcsarnok aktuális kiállítását, mely a Balázs Béla Stúdiót mutatja be!

 

"A BBS Projekt a Műcsarnokban a hazai film- és társművészetek szempontjából egyedülálló BBS Archívumot a kortárs művészetek kutatói és közönsége, illetve az oktatás számára a lehető legközvetlenebb módon kívánja hozzáférhetové tenni. A BBS videó-műveiről, illetve a filmek videó-átiratairól könyvtári katalógusrendszerben kereshető DVD-kópiák készülnek. A kutatást és az archívum internetes elérését a Műcsarnok honlapján elkülönített BBS-oldal segíti."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr271658036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása