HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Naszvadi Alkotótábor

2011.05.21. 21:29 KSZT

"Várjuk amatőr és profi képzőművészek, festők, fotósok jelentkezését. Korhatár 18 év felett.
Tábor szekciói 1.képzőművészet; 2. fotó                                 
A táborvezetők segítséget nyújtanak szükség szerint az alkotások létrehozásában.
Időpont: 2011. 08. 01 – 2011. 08. 07
Résztvevőket augusztus 1-én  várjuk 17 órától, Naszvadon. A tábor vége augusztus 7-e 10 óra. Az alkotó tábor maximális létszáma 20 fő, minimum 12 fő, amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el a minimumot, a tábort nem indítjuk. Helyszín: Naszvad (Szlovákia) és környéke. Megközelíthető: Rév Komáromtól kb. 20 km.
Szállás: Naszvad, Sportszálló (elhelyezés 2-3 ágyas szobákban). Minden szobához fürdőszoba is tartozik.
Étkezés napi 2 alkalom, reggeli és vacsora. Részvételi díj: 55ezer forint.
Táborvezetők: Karizs János, grafikusművész; Lőkös Zoltán, fotóművész; Szilágyi József, fotográfus
A helyszínek megismerésében segítségünkre lesznek, a Helios fotókör (Szlovákia) tagjai.
Tervezett témák: természeti környezet, emberábrázolás (portré és akt), ipari környezet (hajógyár), falusi táj, vízpart (Duna és Vág folyó, holtágak, öregmalom stb.) és a komáromi erőd.
Esténként szakmai konzultációt, műelemzést végzünk, igény szerint. Az esetleges utazási problémák koordinálásában (Komárom és Naszvad között) igyekszünk segíteni. A gépkocsival érkezők, jelezzék, ha szabad hely, van az autójukban, hogy Komárom és Naszvad közötti utazásban a gépkocsival nem rendelkezőknek, a célba érést biztosítani tudjuk. Ezért kérjük, hogy a jelentkezők az elérhetőségüket (mobil telefon és e-mail) adják meg. .Bővebb felvilágosítást , jelentkezési lapot a következő email címeken lehet kérni:
zlokos.1@gmail.com vagy karizsjjanos@gmail.com  Jelentkezni lehet 2011 július 1-ig"

http://www.mafosz.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr882922270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása