HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Plakátpályázat

2011.04.30. 20:44 KSZT

A KAFF Szervezőbizottsága plakátpályázatot hirdet a 10. jubileumi fesztivál alkalmából magyarországi és határontúli diákok számára, hogy készítsék el a hivatalos fesztiválplakát mellett a saját verziójukat.

A plakátok témája: 2011-ben 10. alkalommal rendezik meg a Kecskeméti Animációs Filmfesztivált. 

(A fesztivál történetéről, amely mind hazánk, mind a világ egyik legjelentősebb, 26 éves múlttal rendelkező fesztiválja, itt lehet többet megtudni, a korábbi fesztiválokról pedig jobboldalon a megfelelő évszámra kattintva. Az idei programokról előzetesen itt lehet olvasni. Az idei és a korábbi évek plakátjait pedig a Galériában, illetve a Facebook-oldalunkon lehet szemügyre venni.)


Beadási határidő: 2011. május 4.

Részletes pályázati kiírás: http://www.kaff.hu/news/read/56/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr722867733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása