HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Tervezz csokoládé csomagolást!

2010.12.29. 17:47 KSZT

A Csipkerózsika-álmából felébresztett Stühmer márka magas minőségű termékeivel szeretné megismertetni a fiatal korosztályt, új köntösbe bújtatva két termékét, több variációban.

Stühmer Frigyes hamburgi cukrászmester alapította 1868-ban az első csokoládégyárat Magyarországon. Dédszüleink, nagyszüleink és szüleink is tudnának mesélni a Stühmer csokoládék széles választékáról, változatos ízvilágáról, mindarról, amitől édesek lettek az emlékek.
2006-ban egy vállalkozó kedvű egri fiatalember, Csóll Péter sikeresen felélesztette az egykor világhírű Stühmer márkanevet. A Stühmer termékei megtalálhatóak a nagy bevásárlóközpontok polcain, minőségi csokoládéüzletekben és a három Stühmer márkaboltban. Közel 50 különböző saját termékkel büszkélkedhetnek.

Most, 2010-ben a tradicionális stílust magunk után hagyva új, fiatalos, egyben elegáns stílust teremtünk, aminek az alapköveit már leraktuk. Kezdeményezésünkkel és újabb termékeinkkel divatot teremtünk a csokoládék piacán.

A pályázaton részt vehetnek képzőművészek, iparművészek, grafikusok, tervezők, designerek, kreatív emberek, fotóművészek, szabadúszók, alkotókedvű személyek, diákok…
Leadási határidő: 2011. február 28.
részletek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr392546554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása