HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Mashup kiállítás dokumentáció

2010.11.04. 11:28 KSZT

 
C
ikk a Tömörkény újságban:

"A Rádió88 20. születésnapja alkalmából iskolánk harmad és negyed éves művészeti tagozatos tanulói készítettek a zenével, a disco világával, a Rádio88-al kapcsolatos műveket, köztük én is, így belső szemlélőként adhatok ízelítőt a kreatív csoport elmúlt tanévi munkájáról.
A műveinket a Rádio88-tól kapott rengeteg CD-ből és CD tokból készítettük el (persze csak miután a jobbakat kiválogattuk, és elvittük haza=))
Az előző tanévben, az alkotóház gipsztermében szerda délutánonként "családias" légkörben születtek meg a munkák.
A művek elkészítése során nem csak a saját terveink megvalósításán dolgoztunk, hanem segítettünk egymásnak is, ha szükség volt rá. (Ugye Levi, aki nem tud gipszet keverni=))
Vicces helyzetekből sem volt hiány: a seprű megcsonkítása, a diszkó gömbhöz hasonlító érdekes alakú "tárgy" hirtelen találkozása a talajjal, és még sorolhatnám ezeket az élményeket, amelyeket sajnos csak leírni tudok, átadni nem. Ezek a vicces események, és minden kreatív óra vidám hangulata tette lehetővé, hogy ne munkaképpen fogjuk fel a feladatot, ennek ellenére persze rengeteg munkával járt az alkotások kivitelezése.
A kiállítás megtekinthető a Fekete házban Október 21-ig.


A kiállító diákok: Kocsis Ágnes, Kolozsvári Viktória, Lévai Levente Viktor,Belusz Bianka, Pribojszki Kata, Réperger Patrícia, Sárkány Balázs, Simon Borbála, Szemendrey István.
A kreatív órákat, amelyek keretén belül az alkotásaink megvalósulhattak, a mindig segítőkész Komlovszky-Szvet Tamás tanár úr vezette, aki nagyban hozzájárult az alkotásaink sikeres megvalósításához.
"

 
Belusz Bianka 13.ipm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr82422773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása