HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

TÖMÖRKÉNY-TEXTIL

2010.10.29. 19:50 KSZT

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a TÖMÖRKÉNY-TEXTIL  kiállításra és  a piknik típusú "ájlávtextil" zsúrra a szőregi Tömörkény  Művelődési Házba
 
2010 november 12-én pénteken du.3-kor.
 
A megnyitón vetítés lesz az iskolai  munkákról és a közös kirándulásokon készült  képekből.
 
A textiles szaktanárok: Martos Katalin ,Szabó Judit  iparművészek és Kovács Andrea textilműves oktató- készséggel válaszolnak az iskolánkba készülőknek a felmerülő kérdésekre, a kiállított művekkel kapcsolatban  is bővebb tájékoztatást tudnak adni.
A  tervezési munkát , az oktatás tematikáját és a gyakorlati műhelymunka néhány elemét szeretnénk közelebb hozni a látogatókhoz.
 
Örömmel  fogadjuk bemutatkozásunkon a kiállításunknak  otthont adó  művelődési ház  állandó és alkalmi látogatóit, a szőregieket, tanár és művész- kollégáinkat, régi és új növendékeinket, barátaikat :
                   A Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola vezetői és művésztanár kollektívája

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr32408594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása