HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Fotópályázat

2010.10.16. 00:00 KSZT

Fotópályázat általános és középiskolás diákoknak
Részvételi feltételek: (CSAK DIGITÁLIS FELVÉTELEK KÜLDHETŐK A PÁLYÁZATRA!)
1.      A fotópályázaton nappali tagozatos általános és középiskolás diákok vehetnek részt szakköri kollekcióval, vagy egyénileg.
2.      A 2010/2011-es tanévre meghirdetett fotópályázatnak ismét három kötelező témája van. A képeket a három beadási határidőre be kell küldeni, amelyek feldolgozása már januárban megkezdődik, de zsűrizése csak 2011. május 5-10 között várható.
I.                    Feladat: Sportfotók készítése tornaórán, edzéseken, versenyeken, mérkőzéseken, vagy akár otthon is. A képeken szereplők életkora természetesen közömbös. Viszont a felvételek mutassák be a választott sportág jellemzőit, a mozgás szabadságát, vagy azt a kitartást, erőfeszítést, küzdő szellemet, szorgalmat, játékosságot, amellyel a legjobb eredményre törekszik művelője. Beküldési határidő 2010. december 30.
II.                  Feladat: Az iskolatáska képi ábrázolása. Hogyan visszük, mekkora, mi minden van benne? Milyen sorsa van, ha nincs éppen a kezünkben vagy vállunkon? Hol tartjuk otthon és az iskolában? Beküldési határidő: 2011. március 1.
III.               Feladat: A piacok, vásárok hangulata. Tavasszal megváltozik a piacok kínálata. Színesebb lesz, sokféle friss tavaszi termény, termék kerül a vásárlók elé. Búcsúkba, kirakodó várásokba invitálják a falvak, városok népét. Örökítsétek meg a karakteres eladók munkáját, a piacok, vásárok, búcsúk forgatagát, érdekes eseményeit. Beküldési határidő: 2011. május 1.
3.      A pályázatra csak olyan felvételeket nevezzenek a szerzők, amelyek ebben a tanévben készülnek.
4.      A szakkörök feladatonként 10-10 képet, az egyéni pályázók 4-4 db fekete-fehér vagy színes – DIGITÁLIS képet küldhetnek be kizárólag emailben,……. A fotópályázattal kapcsolatban további információk: Fotósélet - Hírlevél 2010. október 4.
5.       
A nevezési lap - szakköri és egyéni - letölthető a www.mafosz.hu címről, a fotópályázatok menüből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr632357040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása