HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Magyarország első közösségi ruhamárkája, a dizájnt TE tervezed!

2010.10.10. 15:00 KSZT

„Létrehoztuk Magyarország első közösségi ruhamárkáját. Ez a birdband.  Kezdetben csak férfi és női pólókkal foglalkozunk. Márkánk lényege, hogy az általunk értékesített ruházat mintáit és dizájnját a márka által létrehozott közösség készíti, tehát Te! Ha úgy érzed, hogy van egy jó ötleted, ami egy pólón jól nézhet ki, vicces vagy trendi, vagy kúúúl, vagy szimplán neked tetszik, akkor küld el nekünk és mi kitesszük az oldalunkra, ahol két hétig szavazni lehet a mintádra. Ha két hét elteltével a szavazatok alapján jól szerepel a mintád, akkor legyártjuk, és az oldalon megvásárolhatóvá tesszük. Cserébe neked, minden egyes eladott póló után, amit Te terveztél, 500 (ötszáz) Forintot fizetünk ki. A szavazáson történő jó szereplésed érdekében javasoljuk, hogy minél több barátodat vond be a szavazásba, akár a közösségi oldalak használatával is.
 
Tehát a feladat nagyon egyszerű. Tervezz egy mintát A4 vagy A3-as méretben, lehet színes és fekete-fehér is.  A mintádat a mellékelt pólósablonok valamelyikére másold rá, aszerint, hogy milyen színű pólóra képzeled el a mintádat. Ez lehet fekete, fehér, sárga, piros, zöld. Ezek a sablonok női és férfi sablonok, a beérkezett szavazatok alapján döntünk, hogy férfi vagy női póló lesz-e belőle, vagy esetleg mindkettő. Arra kérünk, hogy a tervedet férfi és női sablonra is másold rá! Az elektronikus formátumot preferáljuk, eszerint bármilyen grafikus formátumban lehet küldeni a képet az info@birdband.hu-ra. (tif, psd, ai, eps, cdr, pdf stb.). Nem lehet irodai alkalmazás (Excel, Word, Publisher, stb.) Bitmap grafikánál a nyomtatandó méret 1/1, minimum 250 dpi legyen.
Mindez a www.birdband.hu oldalon fog megvalósulni mihelyst összegyűjtöttünk Tőletek elegendő tervet. Mint azt láthatjátok az oldal még nem működőképes, mivel az utolsó simításokat végezzük rajta és indítjuk, amint megvannak a kiindulópontot jelentő design-ok.
Ne felejts el címet adni a mintádnak, illetve néhány szóban összefoglalhatod, hogy mit ábrázol a kép, mi ihlette azt. Ezt az információt is megjelenítjük az oldalon. Mivel ti vagytok az induló tervezők tábora, így az oldalon majd utólag lesz szükség a regisztrációtokra, ez ügyben majd szólunk.”
A birdband csapata.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr472359452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása