HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Arculat pályázat

2010.09.24. 21:10 KSZT

A Hód-Biotech Kutatási Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Hód & Diplomakiadó (HDK) gondozásában negyedévente megjelenő Vásárhelyi Látóhatár helyismereti, irodalmi, művészeti folyóirat arculatának megtervezésére pályázatot ír ki.

 
Komplex elvárás
 
·         A pályázó egy komplex folyóirat arculati tervet — nyomdakész, reprodukálásra alkalmas tervet — készítsen a Vásárhelyi Látóhatár negyedévente megjelenő kiadvány színvonalas megjelenése és eladhatósága érdekében.
 
·         Legyen alkalmas az elektronikus betöltését követően a tartalommal való feltöltésre. 
 
·         A kiviteli terv felhasználásával tervezzük elkészíteni a Vásárhelyi Látóhatár című folyóirat internetes oldalát, ezért ezen elemekre, logóra is térjen ki a pályázat.
 
·         A nyomdai előkészítést az Adobe InDesign CS4 programmal végezzük. Ezért a grafikai kivitelezést is e porgrammal kérjük a pályázótól egy nyomtatott és elektronikus változatban.
 
A pályázat beérkezési határideje:
2010. december 20.
.
 
Díjazás
 
·         A nyertes pályamű grafikai terve alapján jelenik meg 2011-től, de legalább 2011-ben a Vásárhelyi Látóhatár című folyóirat
·         A nyertest bemutatjuk a Vásárhelyi Látóhatár című folyóirat 2011. év első számában
·         A nyertes egyben elnyeri a Diplomakiadó „A hónap szerzője” címet, mely által az elektronikus portálon is bemutatjuk
·         A nyertes nevét, mint arculattervezőt feltüntetjük az Impresszumban.
 
 
Részletes pályázati kiírás: http://diplomakiado.hu/
 
/További információért engem is bátran keressetek!/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr712321166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása