HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Fekete ház – Meghívó

2010.09.16. 20:22 KSZT

2010 szeptember 21.-én, kedden nyílik a kreatív csoport kiállítása Szegeden a Fekete házban! A megnyitó a rádión keresztül lesz hallható, így a rendezvény nem a megszokott módon kerül megnyitásra. A kiállítás megtekinthető 2010 Október 21-ig.

A Rádió 88 20. születésnapjára a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola harmad, negyed éves iparművész diákjai készítettek műveket.

Kiállító diákok.: Belusz Bianka Edit, Kocsis Ágnes, Kolozsvári Viktória, Lévai Levente Viktor, Pribojszki Kata, Réperger Patrícia, Sárkány Balázs, Simon Borbála, Szemendrey István

Az alkotások a kreatív szakkör keretén belül valósultak meg, Komlovszky-Szvet Tamás képzőművész vezetésével.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr682301485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása