HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

InSEA könyvborító pályázat

2010.09.01. 12:06 KSZT

2011 júniusában a MORE (Magyar Rajztanárok Országos Egyesülete) szervezésében kerül megrendezésre az InSEA (International Society for Education Through Art) világkongresszusa. Több száz rajztanárt várunk a világ minden szegletéből, Izlandtól Dél-Afrikáig, Ausztráliától Mexikóig.
Minden vendég számára készítünk egy konferenciakötet; ebben minden fontos információt megtalál majd, ami segítségére lehet az eligazodásban egy idegen országban, egy ismeretlen városban. Szeretnénk azonban, ha ez a könyv nem csak tartalmas, de szép is lenne. A fedőlapokat legjobb lenne, ha magyar gyerekek alkotásaival díszíthetnénk. A legjobb munkákból kiállítást rendezünk a Műcsarnok Menüpont Galériájában, és a pályázókat értékes díjakkal is jutalmazzuk.
A téma és a technika szabadon választott, de csak kétdimenziós pályművet fogadunk el, álló formátumú,   A/4-es méretben. A kép hátoldalára kerüljön rá az alkotó neve, életkora, az iskola pontos postacíme és e-mail címe, valamint a szülő vagy a pedagógus neve és elérhetősége.
A pályamunkákat 2010. december 5-ig zárt borítékban, postai úton kell elküldeni a következő címre:
Pataky Gabriella ELTE TÓK Vizuális Nevelési Tanszék
1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 40.
 
Információ: 06 1 4878134 vizu@tok.elte.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr692264081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása