HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

BKF Hódmezővásárhelyen

2010.08.08. 14:36 KSZT

Együttműködési megállapodást kötött Hódmezővásárhely városa a Budapesti Komunikációs Főiskolával, melynek alapján a BKF jövő ősztől a dél-alföldi városban is indít képzéseket.

A tervek szerint a 2011/2012-es tanévben kezdődik el a tanítás, két képzési területen: a gazdaságtudományi és a művészeti-művészetközvetítői területen. Előbbi képzésben turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment, illetve kereskedelem és marketing alapszakok indulnak. A művészeti képzésben kézműves, valamint fotográfia alapszakon kezdődik meg az oktatást.

http://www.bkf.hu/hirek/7517/bkf-hodmezovasarhelyen.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr832207391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása