HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Túl az első fordulón!

2010.04.08. 13:33 KSZT

Gratulálok az első fordulón továbbjutottaknak!

A következő fordulóban is minden rendben lesz, csak magabiztosnak kell lennetek! Ha kérdeznek, hangosan, szemkontaktust keresve válaszoljatok!

A kérdések közt szerepelhetnek, pl:
Mért oda szeretnétek menni? Mivel foglalkoztatok eddig? Ismertek-e szakmabelieket? Éppen milyen kiállítás van Szegeden? (vagy valami szakmával kapcsolatos kérdés, ami Szegedhez kapcsolható). Milyen szakmabeli kiállításokat láttatok? Kik a példaképeitek? Kedvenc magyar és külföldi (szakmabeli) alkotótok? Terveitek?

Ha egy munkádról kérdeznek, akkor meséljétek el részletesen, hogy először kutattatok a megadott témában, amit vázlatok követtek, és tervezés...

Ha egy kérdésre nem igazán tudjátok a választ, akkor is fontos, hogy beszéljetek, vagyis valami oda illőt mondjatok, például egy konkrét mű esetében, ha nem tudjátok az alkotót, akkor beszéljetek az anyagról, az ötletről, hasonló művekről, ami a képpel kapcsolatban eszetekbe jut!

Sok sikert! Menni fog!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr351904181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása