HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

UWC Ösztöndíj - Középiskolai ösztöndíjprogram - UWC

2011.11.18. 15:17 KSZT

Minden 10. és 11.-es diák figyelmébe ajánlom:

Az UWC Magyarországi Egyesülete ezúton is szeretettel meghívja a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tizedikes és tizenegyedikes diákjait az SZTE Ságvári Gyakorló Gimnáziumban (Szeged, Hősök tere 7.) november 23-án, szerdán, 14:45-től, illetve a Kecskeméti Református Kollégium Gimnáziumában (Kecskemét, Szabadság tér 7.) november 24-én, csütörtökön, 14:30-tól megrendezésre kerülő tájékoztatóira külföldi ösztöndíjairól.

Kérjük, tájékoztassa az érintett diákokat erről a lehetőségről, hirdesse intézménye hirdetőtábláján, honlapján, illetve facebook oldalán a rendezvényeket! Plakátjaink a következő linkeken érhetőek el:
http://www.uwc.hu/docs/OpenDays20112012/UWC_nyiltnap_szeged.jpg
http://www.uwc.hu/docs/OpenDays20112012/UWC_nyiltnap_kecskemet.jpg

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Bass Igor
UWC Magyarország
Válogató Bizottság
info@uwc.hu

www.uwc.hu
facebook.com/uwc.hu

Az UWC ösztöndíjairól röviden:

Egyesületünk idén is érdeklődő diákok jelentkezését várja a United World Colleges (UWC) 2012-2014-es tanévekre meghirdetett ösztöndíj-pályázatára. Az ösztöndíj kétéves külföldi tanulmányokat biztosít egy olyan speciális kollégiumban, ahol a Nemzetközi Érettségi Program keretében közel nyolcvan nemzet fiataljai élnek és tanulnak együtt. Az iskolák által felajánlott ösztöndíjak fedezik az ottani tartózkodás, így a szállás, étkezés és a tanulmányok teljes költségét. A diákok családját terheli (iskolánként változó mértékben) a zsebpénz, a biztosítás és az utazási költségek fedezése. Ezen költségek enyhítésére azonban igénybe vehető egyesületünk támogatási alapja.

Számítunk viszont az ösztöndíjalapunkat támogató hozzájárulásra azon ösztöndíjat nyert diákok családjától, akiknek jövedelmi helyzete ezt megengedi. Ez teszi lehetővé, hogy a jövőben is módunk legyen a részleges ösztöndíjak kiegészítésére, az ösztöndíjak számának növelésére. A támogatás módjáról és ajánlott mértékéről részletes tájékoztató található az UWC Magyarország honlapján (www.uwc.hu). Ennek alapján a felajánlás összegéről a család dönt. Az így befolyt támogatásokat a következő években meghirdetett részleges ösztöndíjak kiegészítésére fordítjuk, hogy ezzel is biztosítsuk a magyar diákok folyamatos jelenlétét az UWC iskolákban.

Szervezetünk, amely a magyar diákok kiválogatásáért felelős, igyekszik maximálisan biztosítani az érintettek tájékoztatását, a válogatás zökkenőmentes lebonyolítását és a kiutazók felkészítését.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, egyesületünk munkájáról, az ösztöndíjakról és a programról a www.uwc.hu honlapon tájékozódhat, illetve állunk rendelkezésére az info@uwc.hu címen, valamint hétfőnként 18:00-20:00 óra között a 06 30 559 80 90 telefonszámon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr853394245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása