HTML

TIG

Ezt a blogot oktatási céllal a Tömötkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjainak hoztam létre, így az információ mindenki számára elérhető...

Továbbtanulás...

2011.08.01. 12:16 KSZT

Elsőször is GRATULÁLOK a felvételt nyert hallgatóknak, és sok sikert kívánok a Főiskolához, Egyetemhez!!!!
 
Azok, akik idén még nem nyertek felvételt, ne csüggedjenek, mert a Tömörkény ötödéve kiváló lehetőség a felkészülésre és az év hasznos eltöltésére!:)
 
Elsősorban a volt ötödéveseknek ajánlom az alábbi felkészítő iskolákat, hogy hasznosan telhessen az ő évük is a következő felvételiig.:
 
Felkészítő sulik:(fizetősek, amiket találtam azok Pesten vannak, és nem mindenhol van minden szak!) Az árakat a honlapokon ellenőrizzétek le!
 
CORVIN RAJZISKOLA (BUDAPEST) http://www.corvinrajziskola.hu/ felkészítő iskola a felsőoktatásra, elérhető áron… van egy pályázat is kiírva, amivel akár ingyen is bekerülhettek:http://pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/83c68255e917fff4c1256bd6006b51fa/c561ecb4bcd759ffc12578d8002ddcd1?OpenDocument
RING szakképző iskola (OKJ-után)  http://www.ringszki.hu/ (ez egy felkészítő suli, szakmában tanulsz)
 
(ez egy felkészítő suli, szakmában tanulsz)
 
Fontos megjegyeznem, hogy nem próbáltam ki őket, így az információimat csak a netről, levélváltásokból, telefonhívásokból, és kollégáktól gyűjtöttem!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomorkeny.blog.hu/api/trackback/id/tr183116589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása